Köpvillkor & Integritetspolicy

Personer under 18 år behöver målsmans tillåtelse för att beställa från denna butik / Snooze Brodyr.

Vi hanterar dina personuppgifter enligt PUL:
När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.
  
Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.
Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Användning av cookie-filer:
Denna webbplats använder ”cookies” för att hjälpa dig att få en personligt anpassad Internetupplevelse.

En cookie är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookie-filer kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. En cookie är unikt tilldelad dig och kan endast läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookie-filen till dig. Ett av huvudsyftena med cookie-filer är att ange för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida, så att du kan få en personligt anpassad upplevelse när du besöker webbsidan igen. Du kan välja om du vill acceptera en cookie eller inte. De flesta webbläsare accepterar cookie-filer automatiskt, men det går vanligtvis att ändra inställningarna till att inte acceptera cookie-filer om Du föredrar det.

Om du stänger av cookie-funktionen är det möjligt att du inte till fullo kan utnyttja de interaktiva funktionerna på denna webbplats eller de andra webbplatser som du besöker.

Anti-SPAM policy:
Vi tar direkt avstånd från allt som har med spam, eller skräppost, att göra. Vi medverkar ej till att skicka SPAM, och skickar inte e-post från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet.

Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat, samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation.

Om du har valt att ta emot vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet, eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

Ångerrätt:
På de plagg eller tygmärken som är speciellt tillverkade med eget tryck/design tillämpar vi ingen ångerrätt. Var därför noga med att kontrollera storlek/färg på plagg/märke samt stavning av text vid beställningen. För övriga icke kundspecifika produkter som ej tillverkas efter din beställning gäller 14 dagars öppet köp enligt distansköplagen. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Reklamation:
Vid ev. reklamation tillämpas Konsumentköplagen. Vid ev. tvister följer vi ARN´s (Allmänna Reklamations Nämndens) beslut. Om din försändelse är skadad vid ankomst anmäler du detta direkt till utlämningsstället och kontaktar sedan oss. Vid reklamation av andra anledningar, kontakta oss via kontaktformuläret. Skriv ärende: Reklamation. Vi kontaktar därefter dig. Skicka inga brev eller paket till oss innan vi har kontaktat dig!

Betalning:
Välj att betala med: Swish , Paypal eller Payson.
Vi kan i samarbete med Payson AB erbjuda säkra betalningar. Efter att du bekräftat din order skickas du till Paysons säkrade sida där du kan välja att betala med VISA, MasterCard, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, eller via ditt Payson konto.

Om PaysonFaktura:
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 30 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar PAYSON dig en betalningspåminnelse varvid en lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. PAYSON debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning:
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leveranstider:
Leveranstid för tygmärken med egen text/design är ca.1-3 veckor beroende på orderingången vid beställningstillfället , ni kan se aktuell leveranstid på produktsidorna. Leveranstid för kepsar ca. 1-3 dagar. OBS! vi samfraktar alltid, om du beställer både kepsar och tygmärken i samma order så inväntar vi tygmärkena (om inte annat har överenskommits).

Leveranssätt:
Försändelserna skickas med POSTNORD Skicka lätt, Schenker eller DHL , i de fall försändelsen tilldelas ett kollinummer sänds detta till dig så att du kan följa leveransen via nätet.

Outlösta ordrar:
Outlösta ordrar debiteras för frakt och returfrakt. Då vi ej har någon returrätt på märken/plagg med eget tryck/brodyr så utgår full betalning för outhämtade ordrar, kostnad för returfrakt tillkommer. Undvik att din order returneras genom att hämta den så snart som möjligt samt kontakta oss om du ej fått någon avi inom de närmsta dagarna från det att din order skickas från oss. I samband med att din order skickas så skickar vi dig ett mail, kontrollera gärna så att detta inte har hamnat i skräppostmappen.

Vi förbehåller oss rätten att neka brodyr/tryck som hetsar mot folkgrupp eller uppmanar till våld.

Alla priser på hemsidan är inklusive svensk mervärdesskatt, moms, 25%.
Företaget har F-skatt.